Sprøjtemaling

Giv dit hjem nyt liv med sprøjtemaling

Føler du, at dit køkken ikke passer til resten af dit hjem, eller er du måske bare træt af de gamle køkkenlågers udseende? Det kan hurtigt blive en meget dyr omgang, hvis man ønsker at forny sit køkken, men med sprøjtemaling kan du nemt, billigt og hurtigt få dit køkken til at fremstå nyt og moderne uden at rive det gamle ned og bruge en formue på nyt inventar. Du kan altså spare utrolig mange penge på at forny dit køkken ved at få sprøjtemalet de gamle låger og skabe, samtidig med at du ikke behøver at stå uden køkken i flere uger. Hos Kastel Gruppen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og på den måde kan du være sikker på altid at stå tilbage med et veludført og holdbart resultat.

En alsidig maleteknik

Kedelige køkkenlåger eller gamle slidte døre kommer nemt til at fremstå som nye efter en omgang sprøjtemaling, som medfører en flot og glat overflade. Kun fantasien sætter grænser for hvilket look, der kan opnås med sprøjtemaling, da malingen fås i mange forskellige farver. Du kan altså vælge netop den farve, der passer til din bolig og til din personlighed.
Vi sprøjtemaler blandt andet:
  • Køkkenlåger
  • Skabslåger
  • Døre

Vi sørger også for forarbejdet

Vores dygtige malere sørger selvfølgelig for at klargøre, hvad end du ønsker malet, så du er sikret et flot og jævnt slutresultat. Forarbejdet kan blandt andet bestå af afvaskning, slibning og spartling, hvis der er revner eller ridser i det materiale, der skal sprøjtemales. Hvis du eksempelvis skal have malet køkkenlåger, sørger vi selvfølgelig for at afmontere dem, før vi sprøjtemaler, samt montere dem igen, når arbejdet er færdigt. Med sprøjtemaling kommer dit hjem til at fremstå nyt og moderne på nul komma fem, og vi kører med glæde ud til kunder i hele trekantområdet omkring Odense, Nyborg og Svendborg.
Kontakt os på telefon 40 45 17 34 eller brug kontaktformularen i bunden., hvis du vil høre nærmere om sprøjtemaling og dens fordele.

Kontakt os idag!

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer.
Du kan bruger formularen herunder eller give os et kald på +45 40 45 17 34