Bygningsvedligeholdelse

Bygningsvedligeholdelse for private og erhverv

Hos Kastel Gruppen er vi specialister inden for bygningsvedligeholdelse, og vi hjælper med glæde både private, boligforeninger og erhverv med diverse typer opgaver. Det er vores overbevisning og erfaring at løbende vedligeholdelse på bygninger, uanset type, er med til at holde omkostningerne nede, samtidig med at man på den måde undgår større skader på bygningen. Udover de praktiske og økonomiske aspekter i vedligeholdelse af bygninger, opnår man desuden et æstetisk resultat, som får bygningen til at fremstå pæn og velholdt.

Vi klarer alle former for vedligeholdelse og reparationer

Vores dygtige og kompetente håndværkere har stor erfaring inden for alle former for bygningsvedligeholdelse, og vi sørger for, at din bygning ser pæn ud og er velholdt, både udvendig og indvendig. Vedligeholdelsen består blandet andet af maling af vægge, lofter og facader, reparationer af forskellige skader og meget mere. Vores team af håndværkere arbejder inden for forskellige fagområder og kan blandt andet udføre arbejdsopgaver inden for tagdækning, tømrerfaget og malerfaget. Udover at udføre vedligeholdelse og reparationer, påtager vi os naturligvis også altid at bortskaffe byggeaffald, haveaffald og lignende. Vi samarbejder desuden med en række lokale håndværkere, hvis der er behov for andre kompetencer i forhold til vedligeholdelse af ejendommen.

Kundens behov og ønsker er i højsædet

Når vi udfører en arbejdsopgave, er det til hver en tid kundernes ønsker og behov, der er det vigtigste for os. Vi sørger altid for at have en grundig dialog med vores kunder, før arbejdet påbegyndes, så vi på den måde sikrer os, at kunden altid står tilbage med et tilfredsstillende resultat. Vi servicerer kunder i hele området omkring Odense, Nyborg og Svendborg, og ingen opgave er for stor eller for lille for Kastel Gruppen.
Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig på telefon: 40 45 17 34 eller brug kontaktformularen i bunden.

Kontakt os idag!

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer.
Du kan bruger formularen herunder eller give os et kald på +45 40 45 17 34